Sterk Werkman garagedeuren en bedrijfsdeuren

Industrie Deuren

Onze Solid-S 400 S is een kwalitatief hoogwaardige sectionaaldeur met een lange levensduur en dit tegen een economisch zeer verantwoorde investering. De toegepaste geïsoleerde stalen deurpanelen hebben een dikte van 40 mm en zijn voorzien van een koudebrugonderbreking. Daarnaast beschikken de panelen over de vingerklembeveiliging, zowel aan de buitenzijde als binnenzijde (verplicht conform de Europese veiligheidsnormen).

Standaard wordt de sectionaaldeur Solid-S 400 S gebalanceerd met behulp van olie getemperde blauw gepoedercoate torsieveren. Deze torsieveren heffen het deurbladgewicht in elke openingspositie van de overheaddeur op. In die gevallen waar de torsieveren niet meer mogelijk zijn passen wij een walsas toe met daarop een zware aandrijving, die er dan gezamenlijk voor zorgdragen dat het deurbladgewicht wordt opgeheven.

 

Deurpaneel.
Om aan uw wensen te voldoen is er aan de buitenzijde een ruime keuze uit verschillende oppervlakte structuren mogelijk, welke daarnaast ook nog eens kunnen worden voorzien van diverse horizontaleprofileringen of juist niet.
Standaard werken wij met de Solid-S 400 S deurpanelen welke aan de buitenzijde zijn voorzien van een Stucco (bobbeltjes) structuur en voorzien zijn van een horizontale V-groef belijning . Maar u kunt ook kiezen uit een paneel met Micro-profilering. 

Full Vision panelen Om een optimale lichtinval te krijgen in uw pand kunnen de Solid-S 400 S deuren worden voorzien van volledig beglaasde panelen. U kunt 1 of meerdere Full Vision panelen toepassen in het deurblad. Zelfs een volledig beglaasde deur behoort tot de mogelijkheden.

Bediening.
De Solid-S 400 S sectionaaldeuren kunnen op diverse manieren bediend worden. In overleg met u wordt gekozen voor het optimale bedieningssysteem.
    • Handbediend met behulp van een trekkoord.
    • Ketting bediend
    • Elektrisch bediend

Loopdeur.
Onze sectionaaldeur Solid-S 400 S kan natuurlijk voorzien worden van een loopdeur.
Deze doorgangsdeur kan worden aangebracht in de overheaddeuren met een maximale dagmaatbreedte van 6000 mm. U heeft hier ook de mogelijkheid om te kiezen voor een lage dorpel met een opstap van 30 mm en dit tot een maximale dagmaatbreedte van 5000 mm.

Mandeur.
Het is ook mogelijk om naast de sectionaaldeur een mandeur aan te brengen. Deze zijdeur is dan strokend aan de sectionaaldeur. Tevens kan deze mandeur ook worden voorzien van een vast bovendeel. De mandeuren kunnen opgebouwd worden met kaderprofielen die zijn voorzien van een koudebrugonderbreking. U kunt ook kiezen voor een mandeur opgebouwd met kaderprofielen zonder koudebrugonderbreking.
De mandeuren zijn geschikt als vluchtdeur.

 

 

Voor overige informatie mag u altijd vrijblijvend contact opnemen.


E-mailen
Bellen