Sterk Werkman garagedeuren en bedrijfsdeuren

Garagedeuren

Er zijn heel veel soorten garagedeuren. Heel veel profileringen, en heel veel mogelijkheden voor toebehoren zoals: Daglicht vensters, Elektrische bediening doormiddel van een handzender of uw mobiele telefoon, Loopdeur, codeklavier, en zo kunnen we nog even doorgaan. Het is dus belangrijk dat u van te voren goed oriënteert in mogelijkheden en wensen. Download hieronder de gratis brochure.

 

Railsystemen.


Elk deuropening in combinatie met het ontwerp en gebruik van uw gebouw genereert telkens weer een unieke inbouwsituatie. Daarom passen wij hierop ons beslagsysteem aan zodat voor elke deur de juiste combinatie ontstaat. Uitgangspunt is om de maximale vrije inbouwhoogte te gebruiken, waarmee gerealiseerd wordt dat de maximale vrije hoogte van uw gebouw beschikbaar blijft.

De volgende drie beslagsystemen zijn mogelijk, afhankelijk van de beschikbare bovenruimte:

 

 Veren boven de deur

160mm

Torsieveren voor, handbediend/aangedreven, deuren tot en met 3.000 x 2.500mm (bxh).

 Veren boven de deur

190mm

Torsieveren voor, handbediend/aangedreven, deuren tot en met 5.000 x 3.000mm (bxh).

 Veren achter op rail (laagplafond systeem)

75mm

Torsieveren achter, handmatige (75mm) of aangedreven bediening (115mm), deuren tot en met 5.000 x 3.000mm (bxh).

 

Bediening
    • Handbediend met behulp van een trekkoord.
    • Elektrisch bediend

Dat is ook een overweging die alleen u kunt maken. Om de stroomkosten van een elektrische deur hoeft u het niet te laten, want die zijn vandaag de dag zo teruggedrongen, dat het nog maar € 1,00 per jaar kost in de stand-by stand.

De motoren zijn geluidsarm, en zijn voorzien van een "Soft-open & en Soft-close" systeem. De Led-verlichting is opmerkelijk feller dan anderen, en ontzettend energie besparend. Met zijn 100.000 bedrijfsuren is deze verlichting bijzonder duurzaam en milieu vriendelijk te noemen.

 

Loopdeur.
Onze sectionaaldeur Solid-S 500 S kan natuurlijk voorzien worden van een loopdeur.
Deze doorgangsdeur kan worden aangebracht in de garage sectionaaldeur met een maximale dagmaatbreedte van 5000 mm. U heeft hier ook de mogelijkheid om te kiezen voor een lage dorpel met een opstap van 30 mm en dit tot een maximale dagmaatbreedte van 5000 mm.

 

 

 


E-mailen
Bellen